Sessies

Ik doe zowel real life als online sessie’s, echter is de tijd die ik heb voor real life sessie’s zeer beperkt. Daardoor ben ik selectief in met wie ik sessie’s doe. Lees eerst verder voor je contact met mee op neemt zodat je weet wat er mogelijk is en wat ik van jou verwacht

De kortste sessie duur die ik aanbied is 1 uur, ik ben namelijk van mening dat je minimaal 1 uur nodig hebt om echt te ervaren hoe het is om de touwtjes uit handen te geven. Zowel ervaren als nieuwe subs zijn welkom bij mij, het belangrijkste is dat je open minded bent en samen op ontdekkingsreis wilt gaan. Een ontdekkingstocht naar jou grenzen en diepste verlangens. En ja ik zei inderdaad jou diepste verlangens, waarom? Omdat ik wil weten wat jou opwind, wat je zo graag wilt ervaren maar niet durft toe te geven, welke verlangens je hebt zonder dat je er zelf bewust van was. Ik schreeuw en scheld niet in mijn sessie’s, ik domineer je met mijn blik en laat je precies doen wat ik wil met slechts mijn blik en mijn stem. Ik verleid je, pijnig je en laat je verlangen naar meer.

Ik werk niet met een draaiboek of script, elke sessie is anders en zodra de grenzen zijn vastgesteld kan daarbinnen alles gebeuren. Een sessie kan bondage, zwepen, analplay, cbt, knife play, breath control en veel meer bevatten zelfs een uitgebreide tease & denial of mindfuck behoort tot de mogelijkheden.

Kijk in mijn agenda om te zien wanneer ik weer tijd heb voor een leuke sessie.

Copyright © 2021 Miss Mona | Audioman by Catch Themes
Scroll Up
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands