Nieuwsbrief Maart

Nieuwsbrief Maart

Nieuwe website!

Ja, ja ik heb een nieuwe website, volledig gericht op BDSM en kinky. De site zal de komende tijd behoorlijk aangevuld worden met pagina’s over de verschillende onderdelen van BDSM, ook zullen er regelmatig verslagen van sessies te lezen zijn en komt er later dit jaar een pagina met films. 

Studio Donna Fiera

Onlangs ben ik bij Studio Donna Fiera in Arnhem geweest om kennis te maken, ik werd door de eigenaresse Meesteres Jill ontvangen. De studio ligt midden in het centrum van Arnhem en is makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Er zijn 2 ruime SM kamers aanwezig en tevens is er de mogelijkheid tot opsluiting. Ook zijn alle attributen die je, je maar kan bedenken aanwezig. Ik zal hier 2 keer per maand aanwezig zijn voor het geven van sessies. In Maart is dit op dinsdag 12 en vrijdag 29 Maart, een afspraak kun je maken door de studio te bellen op +31 (0)26 351 7792 of door het afspraken formulier op mijn site in te vullen. Naast een afspraak met mij alleen is het ook mogelijk een afspraak met een 2de meesteres of met een slavin erbij te boeken en als je net een beetje meer erotiek wilt dan tijdens een gewone sessie boek dan een kinky SM sessie voor een SM spel met een vleugje erotiek, denk bijvoorbeeld aan tease & denial, facesitting of golden shower.


Online sessies & kennismaken

Ik ben sinds kort ook weer begonnen met het geven van online sessies, dit is ook de ideale manier om vast kennis te maken voorafgaand aan een real life sessie. Of je nu net komt kijken en volledig groen bent op het gebied van BDSM of al meer ervaring hebt een online sessie is voor iedereen spannend en ik beloof je dat ik je binnen enkele minuten om mijn vinger wind. Voor online sessies kun je mij hier vinden.  

Wil jij mijn nieuwsbrief voortaan in de mail ontvangen? Meld je dan hieronder aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 Miss Mona | Audioman by Catch Themes
Scroll Up
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands