Analplay

Wat is analplay? Simpel gezegd is analplay anale stimulatie echter is dit op heel veel verschillende manieren mogelijk, afhankelijk van je ervaring en hoeveel je aankan. Zo zal bij de eerste keer 1 of 2 vingers al genoeg zijn en naargelang je wat meer ervaring krijgt kan dit worden opgebouwd naar bijvoorbeeld een strap-on, buttplug of misschien wel een hele vuist. Voor wie wat extra’s wil zijn er ook electro dildo’s die lichte stroomstootjes geven. Voor ieder wat wils dus of je nu ervaren bent of dat het je eerste keer is.

Ben je homo als je van analplay houdt? Nee, er zijn heel veel mannen en vrouwen die genieten van anale stimulatie. In je anus bevinden zich ontelbare zenuwuiteinden die voor een heerlijke sensatie zorgen wanneer deze worden gestimuleerd. Je snapt vast wel dat iedereen over deze zenuwuiteinden beschikt waardoor anale stimulatie voor iedereen mogelijk is. Wees er dus niet bang van, wees niet bang wat andere zullen denken en geniet er gewoon van

Waar moet je rekening mee houden? Je kan niet zomaar een dildo pakken en in je kont stoppen, doe je dit wel dan wordt het gegarandeerd een pijnlijke ervaring. Analplay bouw je op, begin met 1 vinger en bouw dit langzaam op. Ook belangrijk is glijmiddel, heel veel glijmiddel. Glijmiddel zorgt ervoor dat het speeltje soepel naar binnen glijd en het niet voelt alsof je schuurpapier in je anus probeert te stoppen. En als laatste ontspan, voor de eerste keer misschien niet makkelijk maar probeer te ontspannen. Dit maakt het zoveel aangenamer, wanneer je gespannen bent span je namelijk automatisch ook je kringspier aan en dat wil je natuurlijk niet.

Moet ik verder nog iets weten? Ja, een goede voorbereiding is heel belangrijk. Dit betekend dat je vooraf een anaal spoeling dient te nemen, doe dit thuis op je gemak voor je naar de studio komt. Hoe dit werkt nou vrij simpel. Je vult de anaaldouche met water en brengt voorzichtig het puntje in, knijp vervolgens de anaaldouche in zodat al het water word ingebracht. Verwijder de anaaldouche en zet druk op je anus om het water eruit te laten, herhaal dit een aantal keer tot er helder water uitkomt. Een foto van een anaaldouche staat hieronder en deze zijn te koop bij de meeste seksshops.

Copyright © 2019 Miss Mona | Audioman by Catch Themes
Scroll Up
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands