BDSM iets voor jou?

Misschien twijfel je of BDSM wel iets voor jou is, ben je bang voor pijn of denk je nou nee daar heb ik echt niks mee. Dat BDSM niks voor jou is kan natuurlijk heel goed, maar toch wil ik je de vraag stellen wat weet jij van BDSM? Misschien heb je een keer een filmpje voorbij zien komen waarbij de striemen op iemands lichaam stonden of waarbij er naalden werden geplaatst en ben je daar flink van geschrokken. Of misschien heb je wel alleen maar wat verhalen gehoord. Wat je ook denkt te weten van BDSM zet het even opzij want BDSM is veel meer dan dat. Het is niet alleen maar een beetje slaan met een zweep. Natuurlijk zijn zwepen wel een van de attributen die gebruikt kunnen worden maar er is nog veel meer en niks is verplicht.

Wanneer jij voor de eerste keer bij mij komt gaan we samen op ontdekkingstocht om te ontdekken wat jij fijn vind en wat absoluut niet voor jou is weggelegd. We bespreken van te voren wat je absoluut niet wilt proberen en ook tijdens de sessie kun je het altijd aangeven indien je iets toch niet wilt. En het is helemaal niet erg om met kleine dingen te beginnen, vaak veranderen je grenzen na verloop van tijd en ga je steeds meer ontdekken. Maar ook als dit niet zo is dan is dat prima.

Stel je eens voor je bent vastgebonden en geblinddoekt, dan hoor je mijn hakken op de vloer tikken die langzaam dichterbij komen gevolgd door mijn nagels die langzaam over je rug naar beneden glijden. Klinkt spannend toch? Dat dacht ik ook, en wanneer je volledig geacclimatiseerd bent is het misschien wel een zweep die over je rug glijd voordat ik je een tik op je billen geef.

Copyright © 2019 Miss Mona | Audioman by Catch Themes
Scroll Up
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands